Tre Kronor - Finland

Jag har bänkat mig framför Tvn för att följa Tre Kronors match mot Finland. Och trots att det bara spelats 10 minuter så ligger Sverige under med 0-3 !!! Riktigt dålig spel av Sverige så här långt.

Uppdaterad 14:23

Sverige får power play, dok har Sverige inte övertygat tidigare i 5 mot 4.

Uppdaterad 14:27

Finland är fulltaget och ett fri läge är det hetaste läget Sverige skapar under pp.

Uppdaterad 14:28
Finland gör 0-4 !!! Och Tellqvist har gjort sitt i matchen för idag och Holmqvist byts in.

Uppdaterad 14:30
Sverige reduserar efter skott av Axelsson i krysset. 1-4 nu.

Uppdaterad 14:33
Sverige får avsluta perioden i spel 5 mot 4

Uppdaterad 14:36
Första perioden är nu slut och Finland leder med 1-4.

Uppdaterad 14:53
Andra perioden är igång. Holmqvist har börjat stabillt.

Uppdaterad 14:56
Sverige skapar tryck hos finländarna utan att få in pucken.

Uppdaterad 15:03
Sverige åker på en utvisning.

Uppdaterad 15:06
Sverige dödar utvisningen enkelt.

Uppdaterad 15:07
Omark bjuder på ett fantastikst konstnummer. Ett Sverige mål ligger i luften !

Uppdaterad 15:09
Sverige får spela 5 mot 4.

Uppdaterad 15:15
Finland klarar av Sveriges powerplay. Men sekunderna senare så gör AXELSSON 2-4 till Sverige !

Uppdaterad 15:16
Sverige får ännu ett powerplay. 3-4 nu och det är match på allvar igen.

Uppdaterad 15:19
Inget mål blev det för Sverige. Finland försvarade sig bra och dödade utvisningen ganska enkelt.

Uppdaterad 15:25
Andra perioden är slut och Finland leder med 2-4. Sverige har gjort en betydligt bättre andra period än första.

Uppdaterad 15:43
Sista perioden är igång !

Uppdaterad 15:47
2-5 till Finland och där är matchen nog över.

Uppdaterad 15:48
Pinsamt försvarsspel i Sverige åter igen och 2-6 är ett faktum...

Uppdaterad 15:50
Wikegård gör ett knepigt uttalande när han säger att Finland haft 5-6 målchanser när de gjort 6 mål... Wikegård har lyckas igen !

Uppdaterad 15:52
Självmål av Sverige. 2-7 till Finland nu.

Uppdaterad 15:56
Sverige drar på sig en utvisning.

Uppdaterad 15:58
Riktigt nära 2-8 till Finland men Holmqvist räddar. Sekundrarna senare drar Finland på sig en utvisning. Spel 4 mot 4 nu.

Uppdaterad 16:00
2-8 till Finland efter ett snyggt skott rakt upp i krysset. Vart är Sveriges spelare ?

Uppdaterad 16:14
Matchen är slut och Finland vinner med 3-8. Och det finns bara ett ord att säga om Sverige idag och det är: pinsamt.