Back klar för MODO !

MoDo har idag gjort klart med ännu en ny back inför kommande säsong. Och nu är det finske Hannu Pikkarainen som krivigt på ett 1+1 års kontrakt med klubben. Hannu Pikkarainen ska enligt uppgifterna på MoDos hemsida vara en spelskicklig offensiv back, och det behöver MoDo. Lagbygget går vidare...

Thomas Steen klar för MODO

Det har länge pratats om att MoDo varit intresserad av Thomas Steen som andretränare till nästa säsong, och idag blev det äntligen klart. Nu är kontraktet påskrivet och Steen anländer till laget den 20 juli efter semestern. Och jag måste säga att de känns riktigt skönt att MoDo äntligen gjort klart på ledarsidan inför nästa säsong. Sedan Fredrik Andersson tagit över som sportchef för klubben så har det blivigt full fart i MoDo lägret och det ska han ha ett stort plus för. MoDo har nu gjort klart på ledarsidan och målvaktsidan inför nästa säsong. Nu lär fullt fokus läggas på backsidan och forwardssidan.


Kurvinen lämnar

MoDo Hockey fortsätter att städa truppen inför nästa säsong. Och nu är det Mikko Kurvinen som får lämna klubben. Kurvinen har inte riktigt tagit sig upp till den nivå som jag hade hoppats på, men jag skulle vilja ha sett han ett år till i klubben.

Roman Malek klar för MODO !

Äntligen har MoDo gjort klart med en ny målvakt. Och efter många veckors förhandling så presenterar MoDo Hockey Roman Malek från Tjeckien som ny målvakt. Personligen har jag ingen större koll på Malek, förutom presentationen som MoDo Hockey lämnat. Så jag väntar med att slänga hyllningsramsor över han tills jag sett han spelat. Men om man ska tro det jag läst runt om kring så verkar Malek vara en riktigt duktig målvakt, och det behöver MoDo nu.

MoDo förstärker på backsidan

MoDo har gjort klart med ännu en lovande norrman. Denna gång handlar det om den norske VM backen Alexander Bonsaksen, som nu i dagarna skrivigt ett tvåårskontrakt med MoDo. Men jag tror vi inte kan vänta oss allt för mycket av Bonsaksen första säsongen utan han är värvad för att utvecklas. Så han hamnar nog som 5:e eller 6:e back i vinter.

Sedan har MoDo även förlängt kontraktet med Jens Westin, och även han tror jag klubben hoppas ska blomma de kommande åren.

Det ryktas även om att Thomas Steen nu valt att tacka ja till MoDos erbjudande som andretränare, och detta blir nog bekräftat i början av nästa vecka skulle jag tro.

RSS 2.0