ÄNTLIGEN !

Efter att ha varit lite orolig på lagets form, så blev det proppen ur ikväll mot Skellefteå. Ett helt nytt MoDo kom ut på isen med full fart. Och det tog inte längre än ca 7 minuter innan Per-Åge Skröder satt 1-0 i pp. Skröder var het ikväll och han gjorde även 2-0 målet 12 minuter in i matchen, och även detta mål gjordes i pp. Och första perioden slutar med 2-0. I andra perioden fortsatt MoDo att övertyga framåt, även om Skellefteå kom till med avslut på mål än i första perioden. Men det är MoDo som fortsatte att ösa in mål och i andra perioden går MoDo upp till en 4-0 ledning efter mål av Sondell och Timander. Målkalaset slutade inte där utan MoDo hinner med två mål till i sista perioden och de gjordes av Pikkarainen och Enström. Skellefteå fick även två tröstmål i sista perioden.

Zajkowski gjorde ikväll sin första elitserie match för säsongen då han fick förtroende efter att ha spelat riktigt bra med Sundsvall. Tyvärr fick han utgå skadad i mitten av tredje, och Malek fick rycka in. Jag hoppas det inte var nått allvarligt med Zajkowski, utan att han ska vara tillbaka snabbt.

Och ikväll gjorde MoDo hela 6 mål, och det kändes grymt skönt, då målskyttet inte varit de bästa de fem första matcherna. Men nu har gubbarna börjat hittat rätt igen, och kan det passa bättre än när det derby står och knackar på dörren. För på torsdag möter MoDo Timrå på borta plan. Då blir det åka av ! ! !