MoDo - Timrå

Period 1
Första perioden har startat med hög fart och bra hockey från båda sidor. Men med ett litet övertag spelmesigt från MoDos sida. Dok är de Timrå som gjorde matchens första mål 12:06 in i perioden i pp, efter att en Timrå spelare slängt sig lite väl lätt i en situation nån minut tidigare där Vinnerborg tyvärr inte såg dykningen utan tog en 2 minuterna på Sundström. Men MoDo har haft många bud på en kvittering. Lite vassare i avsluten nu i andra så kommer nog målen snart.
skott: 10 - 8

Period 2

Andra perioden startar inte med samma fart som första. Men matchen fortsatte att vara jämn, men 06:29 in så utökar Timrå ledningen till 0-2, en riktig kalldusch för MoDo. Efter det här målet så blir MoDo lite förlamade och trots att Timrå drog på sig utvisningar så klarade MoDo av att ta vara på dem. Utan MoDos pp har varit totalt katastrofalt dåligt nu i andra. Men 13:37 så är Sundström framme och sätter en mycket viktig reduceringspuck. 1-2 står stod sig sedan perioden ut. MoDo måste tillbaka till spelet de visade upp i första, annars kan de bli tungt att vända det här.
Skott: 12 - 8

Period 3
Timrå startar den tredje perioden klart bäst, och MoDos spel från första sågs inte till. Men vändningen i matchen kom 09:32 in när Andreas Salomonsson gör 2-2. Efter det här så får MoDo tillbaka flytet i spelet igen och 13:30 in så tar MoDo även ledningen igenom Salomonsson igen ! ! ! Riktig skön vändning av MoDo som sedan höll sig matchen ut.
Skott: 3 - 12