ÄNTLIGEN ! ! !

Jag måste börja inlägget med en svordom, FY FAN VAD SKÖNT MODO !
Ja som ni kanske har räknat ut så vann MoDo idag mot Färjestad med 3-2. Och det känns skönt att säga att de var fullt rättvist, det kan ingen ta ifrån MoDo. Men det var ändå Färjestad som började bäst, men MoDo kom mer och mer in i matchen och sista tio minutrarna så hade MoDo tagit över spelet helt. MoDo tog även ledningen igenom Per-Åge Skröder 12:47 in i matchen. MoDo fortsatte även i andra perioden och föra spelet och hade bud på en 2-0 ledning, men istället kommer kallduschen 08:30 när Färjestad gör 1-1. Efter målet så kommer Färjestad in i matchen igen och MoDo får försvara sig. Men man återhämtar sig fort, och 15:41 in så tar MoDo ledningen igen igenom Patric Yetman. Tredje perioden får en tung början när Färjestad sätter 2-2 bara efter någon minut. Båda lagen spelar sedan bra fast MoDo börjar ta över igen, och det slutar med att MoDo får straff efter att Skröder blivigt nerdragen. Skröder tog straffen och snyggt placerade man den mellan benen på Färjestads målvakten. 3-2 var ett faktum och närmare kom aldrig Färjestad utan MoDo kunde ta sin första tre poängare på många många matcher. Riktigt skönt ! STORT PLUS till samtliga spelare idag !

Nu laddar jag om inför Sveriges match mot Slovakien ikväll.