Säsongen är över

Ja eller egentligen så återstår det en match, men den känns totalt meningslös. Besvikelsen är självklar stor efter att MoDo förlorade mot Frölunda igår med 4-2 och i och med det så kan MoDo inte ta sig till slutspel. Även Rögle förlorade och de betyder att MoDo inte kan hamna i kvalserien heller, det blev ingenmansland för MoDos del i år. Egentligen finns de inte så mycket att säga om matchen mot Frölunda igår. Eller rättare sagt, de känns som att de kvittar just nu. MoDo förlorade matchen på målvaktspelet och de första tio minuterna i andra perioden. Zajkowski var sjuk och kunde inte spela så Svedberg fick chansen igen. Tyvärr så höll han inte måttet nu heller, utan bjöd in Frölunda med en dundertabbe på 1-1 målet. Men resten har MoDo sig själv att skylla, för resten av målen var inte mycket att säga om.