Bättre kan ni MoDo

Ja den fart och trycket som fanns mot Skellefteå var som bortblåst idag mot Djurgården. Första perioden var riktigt dålig från MoDos sida och Djurgården gick upp till 0-2 innan perioden var över. Men i andra så vaknar MoDo till och har väl ett puck innehav på 90%, men vad hjälpte de när avsluten var under all kritik. Skotten vann MoDo med 14-2, men det stod fortfarande 0-2 till Djurgården. Och i tredje så var det Djurgården som klev ifrån när Brenberg satt 0-3 på straff. Men nu kom vändning.  Mats Zuccarello Aasen reduserade till 1-3 bara minuten senare och efter detta så tar MoDo över totalt. 2-3 kommer minuten senare efter en smörpass av Foppa. Men när MoDo sedan går för 3-3 så gör Djurgården 2-4 istället. Men skam den som ger sig, för 22 sekunder senare så dundrar Timander in 3-4 efter ännu en vacker pass av Foppa. Med minuten kvar att spela så kvitterar även MoDo igenom Skröder på pass av Zuccarello. 4-4 efter full tid, och 4-4 stod sig sedan även i förlängningen. Sammanfattningsvis så tycker jag de var stark av MoDo att vända till lika, men jag är ändå missnöjd när jag tycker MoDo borde kunnat ta vara på sina pp bättre och borde ha vunnit matchen klart.