Seger och ny match !

MoDo vann matchen mot Genève-Servette Hockey igår med 2-1, efter ett fortsatt stabilt försvarsspel. MoDo tog ledningen i första perioden efter ca fem minuter igenom Per-Åge Skröder på pass av Daniel Sondell. 2-0 gjordes av Thomas Enström i andra perioden innan Morris Trachsler reduserade i slutet av perioden till 2-1. MoDo höll undran i tredje och vann. Och enligt rapporter så fortsätter nyförvärvet Hannu Pikkarainen att spela riktigt bra, sedan fortsatte Roman Malek att spela stabilt i kassen.

Idag väntar ny match för MoDo. Och för motståndet står Hannover Scorpions, ett lag som precis som MoDo har startat försäsongen riktigt bra, fyra segrar på fyra möjliga har de skrapat ihop. Så vi kan nog vänta oss en tuff match. Extra tuff blir den nog för MoDos del då 16 spelare har legat med magsjuka inatt, dok låter det som att de är nått kortvarigt så de flesta kan nog komma till spel ikväll.

Matchen startar 17:30