Väckarklockan ringde för sent

MoDos match mot Brynäs igår blev allt annat än lyckat. I första perioden så var de två sovande lag som åkte omkring och tempot lågt. Men vid spel 5 mot 3 så överlistar Brynäs Zajkowski och sätter 1-0. I andra perioden så vaknade Brynäs till medans MoDo fortsatte och spela som om de sov. Det var den sämsta perioden jag sett MoDo spelat på länge. Brynäs går från 1-0 till 3-0 innan MoDos Per-Åge Skröder sätter en redusering. Men det dröjde inte länge innan Brynäs utökade sin ledning till 4-1. Men i tredje perioden vaknade MoDo upp efter att Mats Zuccarello Aasen satt 4-2 pucken. MoDo satt upp tempot och kort därefter så är Mats Zuccarello Aasen framme igen och trycker in 4-3 målet. Och det är match igen. MoDo fortsätter att trycka på men Brynäs får ett pp och pang så sitter pucken där. Matchen kändes då körd men Timander väcker liv i den igen när man snyggt trycker in 5-4 målet. Tyvärr så var det bara 10 secunder kvar av matchen. Det funkar helt enkelt inte att spela hockey i 10 minuter på en match. Jag vill se ett helt annat MoDo på torsdag emot Timrå.