Tre sköna poäng !

MoDo spelade inte bra hockey i 60 minuter som jag hade hoppats på att de skulle göra mot Rögle igår, men de räckte till vinst ändå. MoDo började matchen riktigt bra och det dröjde inte länge innan MoDo tog ledningen, och de gjorde MoDo med stil måste jag säga. Per Svartvadet tog pucken från egen blå och snurrade upp hela Rögle kedjan på läktaren och avslutade sedan snyggt högt uppe på Rögles målvakt. MoDo fortsatte sedan att trycka på och även 2-0 var ett riktigt snyggt mål, denna gång var de ett fint samspel mellan Per-Åge Skröder och Mats Zuccarello Aasen som ledde fram till 2-0 målet. I andra perioden så var det blandat spel ifrån MoDos sida, och Rögle tröck på bra och fick även in en redusering. Men närmare än så kom aldrig Rögle. Niklas Sundström spickade igen matchen i slutet av matchen igenom sitt 3-1 mål i öppen bur.

Riktigt skönt med tre poäng. Nu ser jag fram emot morgondagen då MoDo skall bjuda Göteborgarna på lite norrlänsk hockey.