Godkänn insatts mot Sundsvall

En välbehövlig seger tog MoDo ikväll mot Sundsvall. Men matchen började inte bra. Halvägs in i första perioden så tar Sundsvall ledningen efter en riktig tavla av Krizan. Efter målet så tar MoDo på sig många onödiga utvisningar och får nästan spela boxplay resten av säsongen. Rindell och Andersson hade nog mycket de ville säga sina spelare i period vilan. Och vist blev det resultat, för i andra perioden så körde MoDo över Sundsvall totalt. Inom loppet av nio minuter så gick MoDo från 1-0 till 1-4.

I tredje perioden så håller MoDo säkert i ledningen, men Sundsvall lyckas få in 2-4. MoDo tog sedan tag i taktpinnen och gjorde 2-5. Men Sundsvall gav sig inte och gjorde 3-5 med ca tre minuter kvar. Men en minut kvar drar MoDo på sig en utvisning och Sundsvall tar ut målvakten. Men istället för 4-5 så blev det 3-6 till MoDo istället.

Extra plus idag ska Mats Zuccarello-Asen ha. Han visade sin energi hela matchen och gjorde även två mål. Även Wernblom värkar vara i god form, han stod förövrigt för ett av målen. Sedan var det skönt att se Svartvadet på sin center plats igen. Beröm ska även de sju juniorerna som spelade ha. Ett extra plus till Victor Hedman.

Nu laddar vi om inför sista matchen mot Brynäs imorgon kl.13:00.