Eftersnack MODO - Södertälje

Vilken match !
MoDo kom ut och tog tag i matchen direkt och spelade en fantastisk hockey. Och de dröjde inte länge innan Timander dunkade in 1-0 i pp på direktskott på pass ifrån Hedman. Även 2-0 målet kom i pp bara några minuter senare. Då var det Skröders tur att vara sist på pucken efter att fått en fantastik fin pass ifrån Mats Zuccarello Aasen. Resten av perioden blev sönderblåst av utvisningar. Även andra perioden blev sönderblåst och inget av lagen kunde få igång nått riktigt spel, Södertälje lyckades dok redusera till 2-1 i pp. I tredje perioden så fortsätter utvisningarna att hagla ner med jämna mellanrum. Södertälje lyckas i slutet att kvitera, och minuten senare får MoDo straff. Men Mats Zuccarello Aasen slår en dålig straff som Bjurling tar lätt. Matchen går till övertid, men inget av lagen lyckas att avgöra.

MoDo vinner skotten med hela 48-32, och borde ha gjort betydligt mer mål än vad de gjorde. Men det fanns positiva saker också. MoDo vissade upp ett riktigt bra box play, och den varan blev det mycket av. Rådbjär hittade hela 22 stycken 2 minuters utvisningar. Även Victor Hedman ska ha plus i denna match.

Sett över 60 minuter så får MoDo inte godkänt. Men det finns helt klart nått att bygga på för Rindell.