Loket ångar på

Tre nya härliga poäng blev det igår mot Färjestad. Och MoDo visade upp ett riktigt bra spel. Dok började matchen lite segt de första minuterna. Men ca 4 minuter in i matchen så börjar MoDo ta över spelet mer och mer. Man radar upp mål läge efter läge men pucken vill inte in. Men 16:38 in så släpper det, Hans Jonsson slår in pucken mot en Wernblom som snyggt styr upp pucken i nättaket. MoDo går till periodledning med 0-1, men det skulle lika gärna kunnat vara 0-3. I andra så vaknar Färjestad till igen, och MoDo står lite på hälarna och det dröjer inte längre än 4:41 innan Färjestad kvitterar. Färjestad fortsätter sedan att trycka på mot MoDo, så Rindell tar time out. Efter det så blir det bättre fart på MoDo igen. Och 13:59 in så passar Victor Hedman pucken jäms med blå där Timander står och skjuter en riktig kanonare. och 1-2 är ett faktum. I tredje perioden sätter Niklas Sundström spiken i kistan med sitt 1-3 mål redan efter 4 minuter. Efter det så kontrolerar MoDo matchen och tar en välförkänt seger. En kanon lördag helt enkelt.

Gubbarna som är så "trötta" gjorde samtliga mål ikväll. Kan ju vara nått att fundera på för Aftonbladet och c/o.