En bit kvar till formen

MoDo tog två nya pinnar ikväll mot Södertälje. Men flytet i spelet saknades för de mesta. I första perioden så kom MoDo aldrig riktigt in i matchen. De fem utvisningarna MoDo drog på sig är väl en förklaring till varför de aldrig kom igång riktigt. Södertälje tar även ledningen med 1-0 i just pp. MoDo börjar även andra lite segt och saknar fortfarande det rätta flytet i spelet. Men ca 11 minuter in i matchen så lyckas Skröder äntligen spräcka nollan. MoDo får efter detta många chanser att ta ledningen när man spelar pp. Men MoDos pp var allt annat än bra ikväll. Istället så är de Södertälje som tar ledningen med 2-1. I tredje perioden så vaknar MoDo till lite och höjer sig några snäpp. MoDo växer mer och mer in i matchen och Andreas Salomonsson ser till att de blir match igen med sitt 2-2 mål i pp. Och 17 minuter in i tredje så får Victor Hedman öppet mål, men istället för en 2-3 ledning så står sig 2-2 perioden ut. Hedman tar dok revans direkt i sd och avgör matchen bara nån minut in. Sammanfattningsvis så kan man säga att de var en match sönder ryckt av utvisningar. Karol Krizan storspelade som vanligt. Och MoDo fortsätter att plocka poäng trots det svaga spelet.