Bättre, men inte bra

Vinst med 3-2 blev det mot Frölunda igår. Riktigt skönt med tre poäng måste jag säga. MoDo spelade betydligt bättre än mot Luleå. Men det var fortfarande lite för mycket slarv i egen son och i mittsonen. Det tog tid innan MoDo vaknade upp riktigt. Visserligen så tog man ledningen, men slarvade bara några minuter senare med markeringen så att Frölunda kvitterade. Även andra perioden så var det lite väl mycket slarv. Och med 20 sec kvar av perioden så tar Frölunda ledningen med 1-2. Men sedan i tredje så vaknade MoDo äntligen upp. Det sa pang pang och sedan så var matchen vänd till 3-2.

Extra plus vill jag ge till Victor Hedman och Mattias Timanders backspel. Även Andreas Salomonsson får ett extra plus. Nu laddar vi inför Södertälje på lördag.