Tredje raka

De tuffa tiderna fortsätter. I lördags så vart det en till förlust, denna gång med 5-2 mot Färjestad. Men matchen började kanon från MoDos sida, när Timander satt ledningen redan efter 23 sekunder. Men istället för att förvalta den ledningen väl så drar MoDo på sig två onödiga utvisningar och Färjestad kan kvittera. MoDo spelade inte bra och Färjestad gick upp till en 3-1 ledning innan perioden var slut. Och i andra så fortsätter MoDo att dra på sig mängder av utvisningar och Färjestad rycker ifrån till 4-1 innan Yetman sätter sitt första mål för säsongen som betydde 4-2. Ett litet hopp tändes. Och det var MoDo som tog tag i taktpinnen i tredje perioden. Man vinner skotten med hela 13-5 i sista men det är Färjestad som gör målen. 5-2 blev det tillsist. Ännu en match man inte spelar hockey i 60 minuter och ännu en match med för många utvisningar.