Rapport efter första

Det står allt jämt 1-1 i matchen mellan MoDo och Luleå. En match som MoDo startade klart bäst och tryckte på bra i mot Luleås målvakt. Sundström som är tillbaka från skada visade att han var lite ringrostig när han missade ett friläge efter ca fem minuter. MoDo tog ledningen efter  07:49 igenom Oscar Steen i pp. MoDo fortsatte sedan spela riktigt bra. Men 09:23 drar Kurvinen på sig en tvåa och Luleå får press på MoDo i pp. Och inte blir de bättre när en Luleå spelare några sekunder senare FILMAR åt sig en utvisning och Luleå får spela 5 mot 3. Och självklart så blir de mål. 1-1 och sista sex minuterna så tappar MoDo matchen lite och Luleå kommer mer och mer in i den.

Nu gäller de att MoDo kommer tillbaka till spelet och så hoppas jag att Hollywoodstjärnorna spar på skådespelet.