Per-Åge Skröd3r ! ! !

En ny seger och tre nya härliga poäng som tog MoDo upp i serieledning nu när vi går till en kort "semester" vila från elitserien. Slutresultatet blev tillsist 4-3 mot Djurgården, men de var en jämn match. Dok så var det sett till de stora dåligt tempo och lite väl många slarv passningar från båda lagen. MoDo började även matchen med att slarva vid egen blå och pang sa det så var det 0-1 i baken. Men MoDo tände till regält efter den starten och de tog inte många minuter innan Skröder satt in 1-1. Drygt tre minuter senare så var det dags igen för Skröder. MoDo gick till vila med en viktigt 2-1 ledning. Och andra perioden började kanon. För efter 24 sec så var han framme igen, Per-Åge Skröder och satt sitt tredje mål för matchen. Men Djurgården lät sig inte knäckas utan kämpade vidare och man får till en redusering 04:14 in i andra. Sedan var det den unga backen Jens Westin som mycket snyggt drog upp pucken i krysset direkt efter tekning. Matchen fortsatte att va mycket jämn och Djurgården lyckas få en ännu en redusering innan perioden var slut. Resultatet stod sig sedan matchen ut.