Jaha

Ännu en match som borde ha resulterat i tre poäng men istället blivigt noll. Det blev en riktigt tung match igår mot Färjestad. De var gästerna som började bäst i första perioden och MoDo såg riktigt bleka ut, Färjestad vann skotten med 3-13 men bara 0-1 i mål som tur var. Och från Färjestad dominans i första till MoDo dominans i andra. Och Niklas Sundström fick utdelning direkt i andra. Sedan var det MoDo för hela slanten. Men Färjestad fick en kontring ca 14 minuter in och pang så var det 1-2, mycket orättvist. Sedan så var det dags för ännu en domar miss av Pehr Claesson, han tar en utvisning som bara han såg och pang så var det 1-3. Men MoDo gav sig inte utan kom ut till sista perioden med ännu mer fart under skridskorna och Färjestad blev riktigt ner pressat i egen son. Och på loppet av 5 minuter så var det 3-3, efter mål av Salomonsson och Sundström. MoDo forstätter sedan att spela riktigt bra och jag kunde riktigt känna hur ledningsmålet låg i luften. MEN istället så kontrade Färjestad igen och pang så var det 3-4. Luften ur här hemma, men MoDo kämpade på bra ut i det sista men de räckte inte.

Riktigt surt, men hockey är hockey. Matchens plus går helt klart till Sundström och Salomonsson som spelade riktigt bra idag. Matchens minus går till domare Claesson som var total katastrof (som vanligt).