En kort återblick och tankar inför kvällens match

I tisdags så fick jag vara med om den värsta förnedringen som MoDo supporter på länge. 7-0 mot Djurgården känns bara pinsamt, men några rader ska jag väl kunna få till ändå. Och vad gick fel då ? Jo det mesta. Hela MoDo sov i starten och Djurgården får in ett tidigt mål. Och mardrömmen bara fortsatte, för på fem minuter så gick Djurgården upp till en 3-0 ledning. Krizan bytte ut sig själv och Zajkowski kom in. Än fanns hoppet kvar men i andra perioden så dog MoDo totalt. För medans MoDo missade tre öppna mål så satt Djurgården nästan allt. En katastrofal match ifrån MoDos sida. Men helvetet stannar inte där. Utan både Sundström och Jonsson fick utgå under matchen skadade.

Men nu blickar vi framåt mot kvällens match mot Luleå på bortaplan.
Nu är de bara att lägga det gamla bakom sig och ta nya tag. För ikväll är det inget annat än tre poäng som gäller.