Surt sa räven

Ja de gick ju inte de här. 4-2 blev det till Luleå i en match MoDo borde ha vunnit. Så just nu känns det jävligt surt. Matchen började jämnt och de var två bra lag på banan. Därför slutade även första perioden 1-1. MoDos mål gjordes av Jeff Ulmer. Sedan i andra perioden så brakade helvetet löst och jag undrar om Rönnmark tagit några snappsar för mycket i jul. För större delar av andra perioden så var det spelare i utvisnings båset. Luleå fick spela 5 mot 3 TVÅ gånger i rad och pang så var det 3-1 i baken. Men i slutet så fick även MoDo chansen i 5 mot 3 och Jeff Ulmer tog vara på det och satt 3-2. I tredje perioden så var det total MoDo dominans. Och Rönnmark lät spelarna spela. Men MoDo lyckades aldrig kvittera utan matchen slutar 4-2, sista målet i öppen kasse. Och om jag ska sammanfatta, MoDo hade spelet i 5 mot 5 och Luleå hade en 5 mot 3 mer.