Krisen är total

Nu är det kris på riktigt. Jag trodde på ljusare tider men fick se ett bakslag direkt. För första perioden mot HV71 igår var inte bra, men det var ända MoDo som tog ledningen ca nio minuter in i perioden igenom Andreas Salomonsson som frispelades av Per Svartvadet framför HV kassen. Men den ledningen varade inte länge, för bara en minut senare så går MoDo bort sig i egen som och pang så var det 1-1. I andra perioden så höjer sig MoDo några snäpp, men det är HV71 som gör periodens enda mål. I tredje perioden så är det MoDo som tar över spelet, men istället för att få till en kvittering så tar Vinnerborg en utvisning som bara han såg och pang så var det 3-1. Tack Vinnerborg, du kanske inte tycker att MoDo har tillräckligt jobbigt än att du ska börja lägga dig i också ? Nåja MoDo får till en redusering igenom Andreas Salomonsson men närmare kom aldrig MoDo. 3-2 till HV71 och det åttonde raka förlusten för MoDo. Och om de inte vore nog med det så ligger MoDo nu S I S T i tabellen. Ja vad fan ska jag säga ? Allt kan ju bara bli bättre nu.

Måste passa på att ge beröm till Svartvadet, Salomsson och Zajkowski som var bländande igår.