ÄNTLIGEN !

Det blev två mycket viktiga poäng till MoDo ikväll mot Skellefteå. Och det var de värda ! Matchen började jämnt med bra chanser åt båda hållen. Men det var Skellefteå som tog ledningen igenom Pavel Skrbek 10:55. Men de tog inte längre än 45 sekunder innan MoDo kvitterade igenom Jeff Ulmer som gjorde sitt första mål i MoDodressen. En riktig rökare rakt upp i krysset. 1-1 stod sig sedan perioden ut. I andra så fick MoDo en riktigt mardröms start. Redan efter 01:53 så styr Koskenkorva in ledningsmålet 2-1 med skridskorn som ställde Krizan. Sedan 03:44 så tappar Hedin i markeringen och Månsson i Skellefteå ökar på ledningen till 3-1. Men skam den som ger sig. MoDo kämpar vidare och får även nästa mår rättvist. Denna gång så är det Yetman som trycker till en riktig rökare rätt upp i krysset 09:15 in. Sedan 10:46 in så kvitterar MoDo igen och ännu en gång så är det Jeff Ulmer som är framme. 3-3 står sig sedan perioden ut. Även tredje perioden bjöd på bra hockey rakt igenom. Och det är MoDo som tar tag i matchen 17:52 in igenom Jeff Ulmer ännu en gång, hans tredje mål för kvällen. Men Skellefteå kvitterade minuten senare efter att en pass från Skellefteå spelare tagit på en MoDo back och styrts till Koskenkorva som kunde sätta 4-4 bakom Krizan. Snöpligt men det var MoDo som fick sista ordet på övertid när Salomonsson slog en mycket snygg pass till Svartvadet som bärgade segern.

Skönt att se att MoDo fått ordning på försvarsspelet igen. Men det fanns fortfarande perioder när det inte funkade fullt ut. Men laget är på rätt väg nu iallafall. Högsta betyg ikväll vill jag ge till Salomonsson, Svartvadet, Timander, Hedman, Krizan, Sundström och Ulmer.